• Română
  • English

CALL FOR APPLICATIONS: TRAINING PRIVIND ELABORAREA POLITICILOR PUBLICE IN EDUCATIE

TRAINING PRIVIND ELABORAREA POLITICILOR PUBLICE IN EDUCATIE

28 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE

Vrei sa iti perfectionezi cunostintele in domeniul politicilor publice? Iti doresti sa intelegi cum se construiesc politicile publice in Uniunea Europeana si in SUA?

 

Te invitam la un seminar de politici publice unic in Romania. Ne propunem sa agregam pentru un numar de 40 de participanti (experti in educatie, selectati pe criterii competitive) experientele de la Hertie School of Governance (Berlin), Societatea Academica din Romania, Universitatea Harvard si de la institutiile de resort – Ministerul Educatiei Nationale si Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI). Seminarul se va desfasura cu participarea unor lectori si facilitatori, precum prof. Alina Mungiu-Pippidi, Peter Rado (expert international in educatie), Razvan Orasanu, Corina Murafa etc.

Tematica abordata se va axa pe modul in care elaborarea, implementarea si evaluarea politicilor publice pot fi integrate in activitatea institutionala si realizate intr-un mod profesionist, avand in vedere exemple de buna practica din tari precum Marea Britanie, Germania sau Statele Unite ale Americii. Seminarul se va desfasura pe o perioada de trei zile si jumatate, intre 28 noiembrie – 1 decembrie 2013, in Snagov (40 km distanta de Bucuresti), la Hotel Mirage.

Pentru a fi selectat, trimite la adresa training@uefiscdi.ro un CV complet in limba romana.

Termenul limita pentru transmiterea documentului de inscriere este 25 noiembrie 2013, ora 17.00. Seminarul va contine sesiuni in limba engleza, discutiile putand fi insa purtate si in limba romana in majoritatea sesiunilor. In acest context, capacitatea de a comunica in limba engleza pe teme de specialitate a participantilor este necesara.

Costurile legate de cazare, masa si transport vor fi asigurate pentru toti participantii, detaliile logistice urmand a fi transmise ulterior anuntului de selectie.

 

Pentru orice fel de lamuriri suplimentare, ne puteti contacta la adresa de e-mail training@uefiscdi.ro sau la telefon 021/ 3071992.

 

Va asteptam pentru o experienta unica in domeniul elaborarii politicilor publice!