• Română
  • English

DISCLAMER

Acesta este site-ul de prezentare a proiectului Politici publice fundamentate in Invatamantul Superior: o premisa necesara pentru dezvoltarea Romaniei.

Utilizarea site-ului www.politici-edu.ro presupune acceptarea în totalitate a termenilor si a conditiilor expuse mai jos.

Termenii si conditiile pot fi modificate in orice moment de catre administratorul site-ului, denumit în continuare “Administrator”, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”.

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment.

Accesand si navigand pe acest site, Utilizatorii accepta implicit termenii de utilizare descrisi în continuare.

În cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, Utilizatorii trebuie sa inceteze accesarea acestui serviciu.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Site-ul este dezvoltat si  intretinut pentru a inlesni accesul public la informatii cat mai vaste cu privire la activitatile si rezultatele proiectului Politici publice fundamentate in Invatamantul Superior: o premisa necesara pentru dezvoltarea Romaniei. Administratorul depune eforturi pentru ca informatiile să fie corecte şi oferite la timp. La semnalarea eventualelor erori, Administratorul va încerca, in cel mai scurt timp, corectarea acestora.

Administratorul nu îşi asumă nicio răspundere în cazul în care anumite informaţii sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, şterse sau nu pot fi stocate pe servere, din orice motive. De asemenea, nu isi asuma nicio raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii informatiilor publicate sau existente pe site.

Utilizatorii vor folosi informatiile furnizate în cadrul site-ului pe propria raspundere, iar in cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau a informatiilor furnizate, Utilizatorii accepta ca Administratorul va fi absolvit de orice raspundere.

REGULI GENERALE

Administratorul site-ului de prezentare declara urmatoarele:

  • va depune toate eforturile pentru realizarea obiectivului site-ului;
  • va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de altă natura) pentru functionarea in bune conditii a acestuia; totusi, pot exista intreruperi in functionare sau imposibilitati de accesare de catre Utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp, din orice motive;
  • pe masura aparitiei unor situatii noi, de orice natura, ce impun acest lucru, Administratorul poate modifica conditiile si termenii de utilizare.