• Română
  • English

CONFERINTA DE INCHIDERE A PROIECTULUI ”POLITICI PUBLICE FUNDAMENTATE PENTRU INVATAMANTUL SUPERIOR: O PREMISA NECESARA PENTRU DEZVOLTAREA ROMANIEI”

Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI) a organizat, in data de 14 mai 2014, conferinta de inchidere a proiectului Politici publice fundamentate pentru Invatamantul Superior: o premisa necesara pentru dezvoltarea Romaniei (SMIS 34912).

Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, reprezentanti ai institutiilor publice centrale cu atributii in domeniu, ai mediului universitar romanesc, precum si numeroase personalitati publice au raspuns invitatiei de a participa la dezbaterile prilejuite de eveniment, organizat in Amfiteatrul ”Radu Voinea” a Universitatii Politehnica Bucuresti.
Discutiile s-au concentrat in jurul principalelor rezultate ale proiectului, dar si asupra modului in care acestea au venit in completarea activitatilor UEFISCDI ce vizeaza invatamantul superior.

Nu in ultimul rand, participantii la eveniment au apreciat eforturile expertilor implicati in proiect, de a genera, prin contributiile lor, plus-valoare invatamantului superior din Romania.

In cele ce urmeaza puteti gasi agenda evenimentului si prezentarile sustinute de vorbitorii din cadrul conferintei de inchidere a proiectului Politici publice fundamentate pentru Invatamantul Superior: o premisa necesara pentru dezvoltarea Romaniei.